Kapper Kerkdriel

Kapper Kerkdriel

Voor een kwalitatieve en gezellige kapper vlakbij Kerkdriel ben je bij PureLou aan het juiste adres. PureLou is een erkende expert in high-end Eco-producten en krullen in de buurt van Kerkdriel. Als je op zoek bent naar manieren voor de meest optimale verzorging van jouw haar is PureLou dan ook zeker de plek voor jou. Je vindt de salons van PureLou in Den Bosch, Tilburg en Breda dus vanuit Kerkdriel bezoek je deze expert heel makkelijk. Afgezien van de expertise van PureLou als Eco kapper heeft PureLou zich ook gevestigd als expert in krullen. Meer weten? Bezoek dan de website. Ook het boeken van een afspraak doe je eenvoudig via de website.

Beste krullenkapper in de buurt van Kerkdriel

Al enige tijd op zoek naar een goede krullenkapper vlakbij Kerkdriel? Dan is PureLou ongetwijfeld dé krullenkapper in de omgeving van Kerkdriel waar je naar op zoek bent. Bij PureLou worden er bijvoorbeeld uitsluitend producten gebruikt die helemaal vrij zijn van schadelijke stoffen. Zo weet je zeker dat er in de salons van PureLou producten gebruikt worden voor het behandelen en stylen waar jouw haar blij van wordt! PureLou heeft salons in Den Bosch, Tilburg en Breda. Een afspraak boeken bij een van de PureLou salons doe je heel eenvoudig via de website. Of je nu specifiek op zoek bent naar een krullenkapper of een expert in Eco verzorging, bij PureLou in de buurt van Kerkdriel zit je gegarandeerd goed.

Eco kapper voor krullen vlakbij Kerkdriel

Heb jij krullen of een andere haartype en ben je al een tijdje aan het zoeken naar een Eco kapper in de omgeving van Kerkdriel? Overweeg dan eens om een afspraak te maken bij een van de salons van PureLou in Den Bosch, Tilburg of Breda. Een afspraak boeken gaat heel vlug en eenvoudig via de website. Voor een goede Eco kapper voor krullen bij Kerkdriel kom je naar PureLou!

Nicolai Kuprych

In een woord, de beste kapper van Tilburg, lieve jonge dames en top service!

24-02-2023

Gisela Scheutjens

Ondanks probleem met te laat zijn file van 1uur toch alles gedaan

31-01-2023

Astrid Bakker

Super service. Klantvriendelijk en ik ben goed geknipt.

31-01-2023

Elise Geenen

Fantastisch wat een ervaring. In tijd/aandacht/ behandeling/info heerlijk voor jou en je krullen! Speciale technieken en GROENE (geen chemicalien) materialen...een dikke aanrader!!

14-01-2023

Anita van Lierop

Superfijne salon voor mijn krullen. Er werd de tijd genomen om naar een goede kleur te zoeken voor mijn grijswordende haar. Superblij mee!

17-12-2022

image-description
Contact

Heb je vragen of wil je met ons in contact komen? Vul dan ons contactformulier in!

"*" geeft vereiste velden aan