Kapper Nuland

Kapper Nuland

Voor de beste kapper vlakbij Nuland breng je een bezoek aan krul-expert PureLou. PureLou is erkende Eco vriendelijke haarsalon die werkt vanuit een natuurlijke kijk op haar en krullen. Als kwalitatieve kapper in de buurt van Nuland waar uitsluitend gebruik wordt gemaakt van Eco vriendelijke producten is PureLou hét adres voor iedereen die de voorkeur heeft voor de meest optimale en eerlijke haarverzorging. Omdat PureLou een Eco kapper is, zijn alle producten die in de salon worden gebruikt helemaal vrij van schadelijk ingrediënten en stoffen. Zo weet je zeker dat de producten en behandelingen niet alleen lief zijn voor jouw haar, maar ook voor de wereld om jou heen.  Voor een Eco kapper in de buurt van Nuland boek je dan ook een afspraak bij PureLou. Ga naar de website voor het maken van een afspraak of voor meer informatie.

Eco vriendelijke krullenkapper vlakbij Nuland

Ben jij op zoek naar een fijne en goede krullenkapper vlakbij Nuland? Dan is krullenkapper PureLou in de buurt van Nuland misschien wel jouw nieuwe favoriete kapper! Bij PureLou streven we aan de hand van een Eco vriendelijke aanpak naar een gezonde en bewuste verzorging en styling van (krullend) haar. Of jij nu op zoek bent naar de beste en meest gezonde manier van het creëren van de perfecte krul of het creëren of behouden van een natuurlijke glans – bij PureLou zit je hiervoor goed! Eco krullenkapper PureLou in de buurt van Nuland vind je in Den Bosch, Tilburg en Breda. Naar welke salon ga jij?

Kwalitatieve Eco kapper voor krullen en ander haar omgeving Nuland

Al lange tijd aan het rondkijken naar een kwalitatieve kapper voor krullen met een Eco vriendelijke aanpak in de omgeving Nuland? Overweeg dan om een afspraak te boeken bij PureLou! PureLou is dé Eco kapper voor krullen of andere haartypen vlakbij Nuland. Bezoek de website voor meer informatie of voor het direct maken van een afspraak.

Willemijn van esch

♡♡♡

04-10-2022

Isabelle Brands

Door een lieve meid geholpen die de tijd nam en goed meedacht. De hoofdmassage was heerlijk en mijn haar heeft nog nooit zo goed gezeten. Oh en nog een pluspunt: je krijgt niet alleen een koekje bij koffie en thee, maar ook als je water bestelt :)

29-09-2022

Familie van de Wal

Ontvangst precies op tijd in een mooie ruime moderne salon. Kapsters die hun vak verstaan. Uitgebreide wassing van je haar. Duidelijke uitleg. Knippen. Drogen stylen. Overal wordt de tijd voor genomen. Extreem tevreden!

13-09-2022

Michelle Ivak

Fijne krullenkapper!

02-09-2022

Marret Dundas-Visser

Fijne salon, jonge kapsters die meedenken.

16-08-2022

image-description
Contact

Heb je vragen of wil je met ons in contact komen? Vul dan ons contactformulier in!

"*" geeft vereiste velden aan