Kapper Nuland

Kapper Nuland

Voor de beste kapper vlakbij Nuland breng je een bezoek aan krul-expert PureLou. PureLou is erkende Eco vriendelijke haarsalon die werkt vanuit een natuurlijke kijk op haar en krullen. Als kwalitatieve kapper in de buurt van Nuland waar uitsluitend gebruik wordt gemaakt van Eco vriendelijke producten is PureLou hét adres voor iedereen die de voorkeur heeft voor de meest optimale en eerlijke haarverzorging. Omdat PureLou een Eco kapper is, zijn alle producten die in de salon worden gebruikt helemaal vrij van schadelijk ingrediënten en stoffen. Zo weet je zeker dat de producten en behandelingen niet alleen lief zijn voor jouw haar, maar ook voor de wereld om jou heen.  Voor een Eco kapper in de buurt van Nuland boek je dan ook een afspraak bij PureLou. Ga naar de website voor het maken van een afspraak of voor meer informatie.

Eco vriendelijke krullenkapper vlakbij Nuland

Ben jij op zoek naar een fijne en goede krullenkapper vlakbij Nuland? Dan is krullenkapper PureLou in de buurt van Nuland misschien wel jouw nieuwe favoriete kapper! Bij PureLou streven we aan de hand van een Eco vriendelijke aanpak naar een gezonde en bewuste verzorging en styling van (krullend) haar. Of jij nu op zoek bent naar de beste en meest gezonde manier van het creëren van de perfecte krul of het creëren of behouden van een natuurlijke glans – bij PureLou zit je hiervoor goed! Eco krullenkapper PureLou in de buurt van Nuland vind je in Den Bosch, Tilburg en Breda. Naar welke salon ga jij?

Kwalitatieve Eco kapper voor krullen en ander haar omgeving Nuland

Al lange tijd aan het rondkijken naar een kwalitatieve kapper voor krullen met een Eco vriendelijke aanpak in de omgeving Nuland? Overweeg dan om een afspraak te boeken bij PureLou! PureLou is dé Eco kapper voor krullen of andere haartypen vlakbij Nuland. Bezoek de website voor meer informatie of voor het direct maken van een afspraak.

Rhiannon De Vries

Super vriendelijke mensen die absoluut weten wat ze doen. Ze hebben mijn krullen weer helemaal tot leven gebracht dus ik ben zeer tevreden!

19-05-2023

Steffie Verhoeven

04-05-2023

Reem Younan

15-04-2023

Afra Kortram

Superkappers voor mijn krulhaar. Kennis van zaken, vriendelijk.

17-03-2023

Eva Drijvers

Een hele kundige krullen kapper die goed naar je luistert en tips en adviezen geeft. Erg fijn! Ik leer elke keer weer wat nieuws daar over hoe ik met mijn krullen om moet gaan om er het beste uit te kunnen halen.

12-03-2023

image-description
Contact

Heb je vragen of wil je met ons in contact komen? Vul dan ons contactformulier in!

"*" geeft vereiste velden aan