Word jij onderdeel van het PureLou-team? Bekijk onze vacatures!

Kapper Oss

Kapper Oss

Voor een goede kapper in de buurt van Oss die zich focust op natuurlijke behandelingen ben je bij PureLou op de goede plek. PureLou is een Eco vriendelijke kapper met jarenlange expertise in krullen. Dat betekent dat we bij PureLou krullen en andere haartypen behandelen vanuit een volledig natuurlijke kijk. Als Eco kapper vlakbij Oss staat PureLou garant voor gezonde en natuurlijke behandelingen en het bewust omgaan met het milieu. Dus ben je aan het rondkijken naar een fijne, eco-friendly kapper vlakbij Oss dan zit je bij PureLou gegarandeerd goed! Afgezien van een vestiging in Den Bosch heeft Purelou ook twee prachtige vestigingen in Breda en Tilburg. Woonachtig in Oss en ben je op zoek naar een fijne Eco kapper met specialisatie in krullen, kom dan naar PureLou!

Beste krullenkapper omgeving Oss

Wil jij naar een krullenkapper en ben je woonachtig in Oss? Overweeg dan Eco vriendelijke krullenkapper PureLou. PureLou is een kapper vlakbij Oss waar enkel en alleen gewerkt wordt met Eco gecertificeerde of Eco vriendelijke producten die zorgvuldig geselecteerd zijn door experts. Bij PureLou geloven we namelijk dat de juiste verzorging van haar kan zorgen voor verbluffende resultaten. Niet voor niets geloven we dat het creëren van de perfecte krul vraagt om een Eco verzorging en styling van haar en krul. Dat betekent dat in de salons van PureLou uitsluitend gewerkt wordt met producten die vrij zijn van chemische of schadelijke stoffen. Voor de beste krullenkapper in de buurt van Oss kom je naar PureLou!

Eco kapper voor krullen en andere haartypen bij Oss

Ben jij overgestapt naar een Eco verzorging van jouw haar of wil je graag helemaal overstappen naar Eco? Of heb je krullen en wil jij het liefst naar een kapper die hier gespecialiseerd in is? In dat geval is PureLou misschien wel jouw nieuwe favoriete kapper! PureLou is een Eco kapper met expertise in krullen gelegen in de buurt van Oss. Wanneer je woonachtig bent in omgeving Oss en graag naar een kapper voor krullen of Eco verzorging wilt, boek dan jouw afspraak bij een van de vestigingen van PureLou.

Cemile Bilik

Suuuppper fijne plek en fijne mensen. Ik was er vorige week voor de tweede keer en heb meteen een derde afspraak ingepland. Ik draag een hoofddoek en daar hebben ze rekening mee gehouden. Dank jullie wel!

17-01-2024

Pauline Werkhoven

17-01-2024

Stefan

11-01-2024

Astrid Logtens

Pure verwennerij!

07-01-2024

Joyce van Soelen

05-01-2024

image-description
Contact

Heb je vragen of wil je met ons in contact komen? Vul dan ons contactformulier in!

"*" geeft vereiste velden aan