Kapper Schijndel

Kapper Schijndel

Voor een goede én gezellige kapper in de buurt van Schijndel ben je bij PureLou aan het juiste adres. PureLou is een kapper vlakbij Schijndel die met expertise in het gebruik van high-end Eco-producten om zo de optimale haarverzorging te kunnen garanderen. Kies je ervoor om een afspraak te maken bij PureLou? Dan ben je ervan verzekerd dat de experts die werkzaam zijn bij PureLou en uitsluitend met Eco producten werken het beste in jouw haar naar boven halen. De meest optimale verzorging op een natuurlijke manier staat bij PureLou namelijk voorop. Dat betekent dus ook dat de producten en behandelingen bij PureLou niet alleen goed zijn voor jouw haar, maar ook voor de planeet. En met vestigingen in Den Bosch, Tilburg en Breda breng je vanuit Schijndel heel makkelijk een bezoek aan PureLou. Bezoek de website voor meer informatie of het boeken van een afspraak.

Beste krullenkapper vlakbij Schijndel

Denk jij erover om van kapper te veranderen en zou je graag de overstap willen maken naar een krullenkapper in de omgeving van Schijndel? Wie weet hebben wij jouw nieuwe favoriete krullenkapper vlakbij Schijndel dan wel gevonden! Krullenkapper PureLou heeft vestigingen in Den Bosch, Tilburg en Breda en weet precies wat er nodig is om het beste in jouw krullen naar boven te halen. Dankzij de jarenlange ervaring van PureLou in krullen en Eco verzorging helpen de experts jou met veel passie bij het creëren van jouw perfecte krul. Benieuwd geworden? Bekijk de website voor meer informatie of voor het direct boeken van een afspraak. Voor een goede en leuke krullenkapper bij Schijndel bezoek je PureLou.

Eco kapper voor krullen omgeving Schijndel

Heb jij krullen of een ander haartype en heb je daarnaast voorkeur voor een Eco vriendelijke kapper in de omgeving van Schijndel? Boek dan eens een afspraak bij Eco vriendelijke kapper voor krullen PureLou vlakbij Schijndel. PureLou is erkend Eco en krullen expert met salons in Den Bosch, Tilburg en Breda. Bij welke boek jij jouw eerste afspraak?

Willemijn van esch

♡♡♡

04-10-2022

Isabelle Brands

Door een lieve meid geholpen die de tijd nam en goed meedacht. De hoofdmassage was heerlijk en mijn haar heeft nog nooit zo goed gezeten. Oh en nog een pluspunt: je krijgt niet alleen een koekje bij koffie en thee, maar ook als je water bestelt :)

29-09-2022

Familie van de Wal

Ontvangst precies op tijd in een mooie ruime moderne salon. Kapsters die hun vak verstaan. Uitgebreide wassing van je haar. Duidelijke uitleg. Knippen. Drogen stylen. Overal wordt de tijd voor genomen. Extreem tevreden!

13-09-2022

Michelle Ivak

Fijne krullenkapper!

02-09-2022

Marret Dundas-Visser

Fijne salon, jonge kapsters die meedenken.

16-08-2022

image-description
Contact

Heb je vragen of wil je met ons in contact komen? Vul dan ons contactformulier in!

"*" geeft vereiste velden aan