Kapper Sint-Michielsgestel

Kapper Sint-Michielsgestel

Voor een leuke en kwalitatieve kapper in de buurt van Sint-Michielsgestel breng je een bezoek aan PureLou. PureLou is een kapper met expertise in high-end Eco-producten vlakbij Sint-Michielsgestel.  Als jij sterk de voorkeur hebt voor eerlijke en groene haarverzorging dan is het maken van een afspraak bij een van de PureLou salons helemaal een absolute aanrader. Bij PureLou worden er namelijk uitsluitend Eco vriendelijke producten, ofwel producten die 100% vrij zijn van schadelijke stoffen, gebruikt. Afgezien van het feit dat PureLou expert is op het gebied van Eco, heeft zij ook jarenlange expertise in krullen. Nieuwsgierig geworden? Bezoek dan de website of boek direct een afspraak.

Goede krullenkapper omgeving Sint-Michielsgestel

Wil jij graag de switch maken naar een krullenkapper en woon je in de buurt van Sint-Michielsgestel? In dat geval zou krullenkapper PureLou vlakbij Sint-Michielsgestel zomaar eens jouw nieuwe kapper kunnen zijn! PureLou is een krul-expert die werkt vanuit een 100% natuurlijke kijk op krullen met vestigingen in Den Bosch, Tilburg en Breda. Een afspraak maken bij jouw gewenste PureLou salon gaat heel eenvoudig via de website. Wanneer je een bezoek brengt van PureLou kun je er van op aan dat de experts het beste in jouw haar of krullen naar boven halen op een bewuste en natuurlijke manier. Voor een goede Eco krullenkapper vlakbij Sint-Michielsgestel kom je naar PureLou!

Eco kapper voor krullen vlakbij Sint-Michielsgestel

Heb jij krullen of een ander haartype en wil jij graag een keertje naar een Eco vriendelijke kapper vlakbij Sint-Michielsgestel? Boek in dat geval dan een afspraak bij gezellig Eco kapper voor krullen PureLou gelegen in de buurt van Sint-Michielsgestel. Je vindt PureLou in Den Bosch, Tilburg en Breda en boekt jouw afspraak eenvoudig via de website. Wanneer je op zoek bent naar een kapper die expert is op het gebied van Eco of krullen vlakbij Sint-Michielsgestel, breng je een bezoek aan PureLou.

Willemijn van esch

♡♡♡

04-10-2022

Isabelle Brands

Door een lieve meid geholpen die de tijd nam en goed meedacht. De hoofdmassage was heerlijk en mijn haar heeft nog nooit zo goed gezeten. Oh en nog een pluspunt: je krijgt niet alleen een koekje bij koffie en thee, maar ook als je water bestelt :)

29-09-2022

Familie van de Wal

Ontvangst precies op tijd in een mooie ruime moderne salon. Kapsters die hun vak verstaan. Uitgebreide wassing van je haar. Duidelijke uitleg. Knippen. Drogen stylen. Overal wordt de tijd voor genomen. Extreem tevreden!

13-09-2022

Michelle Ivak

Fijne krullenkapper!

02-09-2022

Marret Dundas-Visser

Fijne salon, jonge kapsters die meedenken.

16-08-2022

image-description
Contact

Heb je vragen of wil je met ons in contact komen? Vul dan ons contactformulier in!

"*" geeft vereiste velden aan