Kapper Veghel

Kapper Veghel

Voor een kapper in de buurt van Veghel ben je bij PureLou aan het juiste adres. PureLou is een kapper gespecialiseerd in high-end Eco-producten en krullen met vestigingen in de buurt van Veghel. Je vindt de verschillende salons van PureLou in Den Bosch, Tilburg en Breda. Vanuit Veghel breng je dus eenvoudig een bezoek aan deze erkende en gezellige kapper. Afgezien van expertise op het gebied van een volledig Eco vriendelijke aanpak, is PureLou ook gespecialiseerd in het behandelen, verzorgen en stylen van krullen. Wanneer je op zoek bent naar een eco-friendly kapper die alleen maar eerlijke producten gebruikt en gevestigd is vlakbij Veghel, breng je een bezoek aan PureLou.

Kwalitatieve krullenkapper vlakbij Veghel

Al enige tijd op zoek naar een krullenkapper in de omgeving van Veghel? Stop in dat geval met rondkijken, want PureLou zou zomaar eens de krullenkapper vlakbij Veghel kunnen zijn waar je naar op zoek bent. PureLou is een krullenkapper die werkt vanuit een volledig natuurlijke kijk op krullen. Je vindt PureLou afgezien van Den Bosch ook in Tilburg en Breda. Een afspraak boek je bij jouw gewenste vestiging heel makkelijk via de website. Omdat PureLou een Eco krullenkapper is, werken de salon-experts uitsluitend met producten die vrij zijn van schadelijke of chemische stoffen. Zo weet je zeker dat de producten lief zijn voor jou én de planeet. Alle producten die bij PureLou worden gebruikt zijn Eco gecertificeerd of Eco vriendelijk en met zorg geselecteerd door de experts. Voor de beste Eco krullenkapper vlakbij Veghel kom je naar PureLou!

Eco kapper met expertise in krullen vlakbij Veghel

Heb jij krullen of ben je juist op zoek naar een Eco vriendelijke kapper in omgeving Veghel? Overweeg dan het boeken van een afspraak bij PureLou. Met vestigingen in Den Bosch, Tilburg en Breda breng je vanuit Veghel eenvoudig een bezoek aan deze Eco kapper en expert in krullen. Ga naar de website voor het boeken van een afspraak. Weet jij al naar welke vestiging jij gaat?

Nicolai Kuprych

In een woord, de beste kapper van Tilburg, lieve jonge dames en top service!

24-02-2023

Gisela Scheutjens

Ondanks probleem met te laat zijn file van 1uur toch alles gedaan

31-01-2023

Astrid Bakker

Super service. Klantvriendelijk en ik ben goed geknipt.

31-01-2023

Elise Geenen

Fantastisch wat een ervaring. In tijd/aandacht/ behandeling/info heerlijk voor jou en je krullen! Speciale technieken en GROENE (geen chemicalien) materialen...een dikke aanrader!!

14-01-2023

Anita van Lierop

Superfijne salon voor mijn krullen. Er werd de tijd genomen om naar een goede kleur te zoeken voor mijn grijswordende haar. Superblij mee!

17-12-2022

image-description
Contact

Heb je vragen of wil je met ons in contact komen? Vul dan ons contactformulier in!

"*" geeft vereiste velden aan