Word jij onderdeel van het PureLou-team? Bekijk onze vacatures!

Kapper Veghel

Kapper Veghel

Voor een kapper in de buurt van Veghel ben je bij PureLou aan het juiste adres. PureLou is een kapper gespecialiseerd in high-end Eco-producten en krullen met vestigingen in de buurt van Veghel. Je vindt de verschillende salons van PureLou in Den Bosch, Tilburg en Breda. Vanuit Veghel breng je dus eenvoudig een bezoek aan deze erkende en gezellige kapper. Afgezien van expertise op het gebied van een volledig Eco vriendelijke aanpak, is PureLou ook gespecialiseerd in het behandelen, verzorgen en stylen van krullen. Wanneer je op zoek bent naar een eco-friendly kapper die alleen maar eerlijke producten gebruikt en gevestigd is vlakbij Veghel, breng je een bezoek aan PureLou.

Kwalitatieve krullenkapper vlakbij Veghel

Al enige tijd op zoek naar een krullenkapper in de omgeving van Veghel? Stop in dat geval met rondkijken, want PureLou zou zomaar eens de krullenkapper vlakbij Veghel kunnen zijn waar je naar op zoek bent. PureLou is een krullenkapper die werkt vanuit een volledig natuurlijke kijk op krullen. Je vindt PureLou afgezien van Den Bosch ook in Tilburg en Breda. Een afspraak boek je bij jouw gewenste vestiging heel makkelijk via de website. Omdat PureLou een Eco krullenkapper is, werken de salon-experts uitsluitend met producten die vrij zijn van schadelijke of chemische stoffen. Zo weet je zeker dat de producten lief zijn voor jou én de planeet. Alle producten die bij PureLou worden gebruikt zijn Eco gecertificeerd of Eco vriendelijk en met zorg geselecteerd door de experts. Voor de beste Eco krullenkapper vlakbij Veghel kom je naar PureLou!

Eco kapper met expertise in krullen vlakbij Veghel

Heb jij krullen of ben je juist op zoek naar een Eco vriendelijke kapper in omgeving Veghel? Overweeg dan het boeken van een afspraak bij PureLou. Met vestigingen in Den Bosch, Tilburg en Breda breng je vanuit Veghel eenvoudig een bezoek aan deze Eco kapper en expert in krullen. Ga naar de website voor het boeken van een afspraak. Weet jij al naar welke vestiging jij gaat?

Marzia Luparello

22-08-2023

Eveline

Superfijne kapsalon. Ze nemen de tijd en geven goed advies. Mijn zoontje van 3 heeft weer een mooi opgefrist kapsel en kwam blij uit de stoel. Hij heeft zich goed op zijn gemak gevoeld. Dank Shanaira!

04-08-2023

Marjan Van Malsen

Wat een top kapper. Ik heb lang gezocht naar de juiste kapper, maar die heb ik nu gevonden in Sharon. Mijn krullen zijn weer terug. Zeer vriendelijk en deskundig personeel. Ze luisteren naar wat je wil en geven advies over de mogelijkheden. Goede sfeer en persoonlijke aandacht. Dank jullie wel team Purelou! 🤗

01-07-2023

Chantal van Esch

Eindelijk iemand die goed met mijn krullen om kan gaan. Mooi salons, Lief personeel.

21-06-2023

Rhiannon De Vries

Super vriendelijke mensen die absoluut weten wat ze doen. Ze hebben mijn krullen weer helemaal tot leven gebracht dus ik ben zeer tevreden!

19-05-2023

image-description
Contact

Heb je vragen of wil je met ons in contact komen? Vul dan ons contactformulier in!

"*" geeft vereiste velden aan