Word jij onderdeel van het PureLou-team? Bekijk onze vacatures!

Kapper Vlijmen

Kapper Vlijmen

Voor een ervaren en gezellige kapper in de buurt van Vlijmen kom je naar PureLou. Kapper PureLou heeft een 100% natuurlijke kijk op (krullend) haar en heeft verschillende vestigingen vlakbij Vlijmen. Je vindt de prachtige PureLou vestigingen in Den Bosch, Tilburg en Breda. Als expert op het gebied van Eco vriendelijke haarverzorging en bovendien gespecialiseerd in krullen, weet zij exact waar jouw haar blij van wordt. Doordat er enkel en alleen Eco gecertificeerde of Eco vriendelijke producten worden gebruikt in de PureLou salons, wordt het beste in jouw haar naar boven gehaald terwijl er bewust wordt omgegaan met de planeet. Benieuwd geworden? Bezoek dan de website van kapper PureLou vlakbij Vlijmen voor meer info of boek direct jouw afspraak.

Gezellige krullenkapper vlakbij Vlijmen

Aan het ronkijken voor een krullenkapper in de buurt van Vlijmen? Boek dan een afspraak bij Eco kapper en krul-expert PureLou. PureLou is een erkende krullenkapper in de omgeving van Vlijmen waar daarnaast ook gewerkt wordt vanuit een natuurlijke kijk op krullen en andere haartypen. Doordat de krul-experts in de salons van PureLou uitsluitend werken met Eco vriendelijke producten, ben je er van verzekerd dat zij alleen het beste naar boven halen in jouw (krullend) haar. Bij PureLou geloven we namelijk dan Eco de meest optimale manier is voor de verzorging van haar of het creëren van de perfecte krul. Je vindt de salons van PureLou in Den Bosch, Tilburg en Breda. Enthousiast geworden? Boek jouw afspraak bij krullenkapper PureLou vlakbij Vlijmen eenvoudig via de website.

Eco vriendelijke kapper en krullen expert vlakbij Vlijmen

Wil jij graag switchen van kapper en wil je het liefst een kapper die 100% Eco vriendelijk te werk gaat, expert is op het gebied van krullen en gevestigd is bij Vlijmen? Dan ben je bij PureLou ongetwijfeld aan het juiste adres. Bij kapper PureLou werken Eco en krul-experts uitsluitend met groene producten die lief zijn voor jouw haar en de planeet. Bij welke PureLou vestiging boek jij jouw eerste afspraak? Voor de beste kapper voor krullen en/of Eco verzorging vlakbij Vlijmen kom je naar PureLou!

Britley Breda

22-09-2023

Marzia Luparello

22-08-2023

Eveline

Superfijne kapsalon. Ze nemen de tijd en geven goed advies. Mijn zoontje van 3 heeft weer een mooi opgefrist kapsel en kwam blij uit de stoel. Hij heeft zich goed op zijn gemak gevoeld. Dank Shanaira!

04-08-2023

Marjan Van Malsen

Wat een top kapper. Ik heb lang gezocht naar de juiste kapper, maar die heb ik nu gevonden in Sharon. Mijn krullen zijn weer terug. Zeer vriendelijk en deskundig personeel. Ze luisteren naar wat je wil en geven advies over de mogelijkheden. Goede sfeer en persoonlijke aandacht. Dank jullie wel team Purelou! 🤗

01-07-2023

Chantal van Esch

Eindelijk iemand die goed met mijn krullen om kan gaan. Mooi salons, Lief personeel.

21-06-2023

image-description
Contact

Heb je vragen of wil je met ons in contact komen? Vul dan ons contactformulier in!

"*" geeft vereiste velden aan