Kapper Zevenbergen

Kapper Zevenbergen

Voor de beste kapper in de buurt van Zevenbergen kom je naar krul-expert PureLou. PureLou is een Eco vriendelijke haarsalon die werkt vanuit een natuurlijke kijk op haar en krullen. Als kapper in de omgeving van Zevenbergen met jarenlange expertise in het gebruik van eerlijke en natuurlijke producten is PureLou hét adres voor iedereen die de voorkeur heeft voor de meest optimale en gezonde haarverzorging. Alle producten die bij PureLou gebruikt worden, zijn volledig vrij van schadelijk ingrediënten. Dankzij deze Eco vriendelijke aanpak van kapper PureLou in de buurt van Zevenbergen kun je vertrouwen op verzorging en styling door middel van enkel eerlijke en groene producten. Bezoek de PureLou website voor meer informatie.

Eco vriendelijke krullenkapper omgeving Zevenbergen

Ben jij al een tijdje op zoek naar de perfecte krullenkapper vlakbij Zevenbergen? In dat geval is krullenkapper PureLou vlakbij Zevenbergen vast en zeker jouw nieuwe favoriete kapper. Bij PureLou staat een Eco vriendelijke aanpak voorop en streven we naar een gezonde en bewuste verzorging en styling van (krullend) haar. Of jouw wens nu het creëren van de perfecte krul of het creëren of behouden van een natuurlijke, gezonde en glans is – bij PureLou ben je hiervoor op de juiste plek. Eco krullenkapper PureLou in de omgeving van Zevenbergen vind je in Breda, Tilburg en Den Bosch. Bij welke vestiging ga jij een afspraak maken?

Goede Eco kapper voor krullen en ander haar vlakbij Zevenbergen

Aan het rondkijken naar een goede kapper voor krullen met een Eco-proof kijk op haar in de buurt van Zevenbergen? Breng dan een bezoek aan PureLou! PureLou is hét adres voor wanneer je op zoek bent naar een Eco kapper en expert in krullen vlakbij Zevenbergen. Boek eenvoudig jouw afspraak via de website. Bij het boeken van een afspraak heb je de keuze uit de PureLou vestigingen in Breda, Tilburg en Den Bosch.

Willemijn van esch

♡♡♡

04-10-2022

Isabelle Brands

Door een lieve meid geholpen die de tijd nam en goed meedacht. De hoofdmassage was heerlijk en mijn haar heeft nog nooit zo goed gezeten. Oh en nog een pluspunt: je krijgt niet alleen een koekje bij koffie en thee, maar ook als je water bestelt :)

29-09-2022

Familie van de Wal

Ontvangst precies op tijd in een mooie ruime moderne salon. Kapsters die hun vak verstaan. Uitgebreide wassing van je haar. Duidelijke uitleg. Knippen. Drogen stylen. Overal wordt de tijd voor genomen. Extreem tevreden!

13-09-2022

Michelle Ivak

Fijne krullenkapper!

02-09-2022

Marret Dundas-Visser

Fijne salon, jonge kapsters die meedenken.

16-08-2022

image-description
Contact

Heb je vragen of wil je met ons in contact komen? Vul dan ons contactformulier in!

"*" geeft vereiste velden aan