Word jij onderdeel van het PureLou-team? Bekijk onze vacatures!

Kapper Zevenbergen

Kapper Zevenbergen

Voor de beste kapper in de buurt van Zevenbergen kom je naar krul-expert PureLou. PureLou is een Eco vriendelijke haarsalon die werkt vanuit een natuurlijke kijk op haar en krullen. Als kapper in de omgeving van Zevenbergen met jarenlange expertise in het gebruik van eerlijke en natuurlijke producten is PureLou hét adres voor iedereen die de voorkeur heeft voor de meest optimale en gezonde haarverzorging. Alle producten die bij PureLou gebruikt worden, zijn volledig vrij van schadelijk ingrediënten. Dankzij deze Eco vriendelijke aanpak van kapper PureLou in de buurt van Zevenbergen kun je vertrouwen op verzorging en styling door middel van enkel eerlijke en groene producten. Bezoek de PureLou website voor meer informatie.

Eco vriendelijke krullenkapper omgeving Zevenbergen

Ben jij al een tijdje op zoek naar de perfecte krullenkapper vlakbij Zevenbergen? In dat geval is krullenkapper PureLou vlakbij Zevenbergen vast en zeker jouw nieuwe favoriete kapper. Bij PureLou staat een Eco vriendelijke aanpak voorop en streven we naar een gezonde en bewuste verzorging en styling van (krullend) haar. Of jouw wens nu het creëren van de perfecte krul of het creëren of behouden van een natuurlijke, gezonde en glans is – bij PureLou ben je hiervoor op de juiste plek. Eco krullenkapper PureLou in de omgeving van Zevenbergen vind je in Breda, Tilburg en Den Bosch. Bij welke vestiging ga jij een afspraak maken?

Goede Eco kapper voor krullen en ander haar vlakbij Zevenbergen

Aan het rondkijken naar een goede kapper voor krullen met een Eco-proof kijk op haar in de buurt van Zevenbergen? Breng dan een bezoek aan PureLou! PureLou is hét adres voor wanneer je op zoek bent naar een Eco kapper en expert in krullen vlakbij Zevenbergen. Boek eenvoudig jouw afspraak via de website. Bij het boeken van een afspraak heb je de keuze uit de PureLou vestigingen in Breda, Tilburg en Den Bosch.

Britley Breda

22-09-2023

Marzia Luparello

22-08-2023

Eveline

Superfijne kapsalon. Ze nemen de tijd en geven goed advies. Mijn zoontje van 3 heeft weer een mooi opgefrist kapsel en kwam blij uit de stoel. Hij heeft zich goed op zijn gemak gevoeld. Dank Shanaira!

04-08-2023

Marjan Van Malsen

Wat een top kapper. Ik heb lang gezocht naar de juiste kapper, maar die heb ik nu gevonden in Sharon. Mijn krullen zijn weer terug. Zeer vriendelijk en deskundig personeel. Ze luisteren naar wat je wil en geven advies over de mogelijkheden. Goede sfeer en persoonlijke aandacht. Dank jullie wel team Purelou! 🤗

01-07-2023

Chantal van Esch

Eindelijk iemand die goed met mijn krullen om kan gaan. Mooi salons, Lief personeel.

21-06-2023

image-description
Contact

Heb je vragen of wil je met ons in contact komen? Vul dan ons contactformulier in!

"*" geeft vereiste velden aan