Kapper Nijmegen

Kapper Nijmegen

Voor een goede kapper in de omgeving van Nijmegen kom je naar PureLou. PureLou is een kapper in de buurt van Nijmegen met jarenlange expertise in het gebruik van high-end Eco-producten en het behandelen van krullen. Dankzij de 100% Eco aanpak van PureLou halen de experts gegarandeerd het beste in jouw haar naar boven. Wanneer je kiest voor het maken van een afspraak bij kapper PureLou vlakbij Nijmegen, kies je ook voor het gebruik van alleen groene, eerlijke producten zonder rotzooi. Alle haarproducten die in de salons van PureLou worden gebruikt zijn Eco gecertificeerd of Eco vriendelijk en met zorg geselecteerd door de PureLou-experts. Dat houdt ook in dat de producten en behandelingen bij PureLou lief zijn voor jouw haar én de wereld om jou heen. Bezoek de website voor meer informatie over deze kapper vlakbij Nijmegen of boek meteen een afspraak.

Beste krullenkapper Nijmegen en omstreken

Heb jij krullen en zou je graag een keertje naar een krullenkapper willen gaan in de buurt van Nijmegen? In dat geval hebben we jouw nieuwe favoriete krullenkapper in de omgeving van Nijmegen misschien wel gevonden! PureLou is een Eco kapper en krul-expert met vestigingen in Den Bosch, Tilburg en Breda en weet exact wat er voor nodig is om de perfecte, gezonde krul te creëren. Dankzij expertise van PureLou in krullen en Eco verzorging haal jij het beste in jouw krullen of ander haartype naar boven op een gezonde en verantwoorde manier. Nieuwsgierig geworden? Bezoek de website voor meer informatie of voor het eenvoudig boeken van een afspraak. Voor de beste krullenkapper in de buurt van Nijmegen breng je een bezoek aan PureLou.

Eco kapper voor krullen bezoeken vanuit Nijmegen

Krullen of een ander haartype en gaat jouw voorkeur uit naar een Eco vriendelijke kapper in de buurt van Nijmegen? Overweeg in dat geval het boeken van een afspraak bij Eco kapper voor krullen PureLou vlakbij Nijmegen. PureLou is erkend Eco en krullen expert met salons in Den Bosch, Tilburg en Breda. Aan welke salon van PureLou breng jij graag een bezoek?

Willemijn van esch

♡♡♡

04-10-2022

Isabelle Brands

Door een lieve meid geholpen die de tijd nam en goed meedacht. De hoofdmassage was heerlijk en mijn haar heeft nog nooit zo goed gezeten. Oh en nog een pluspunt: je krijgt niet alleen een koekje bij koffie en thee, maar ook als je water bestelt :)

29-09-2022

Familie van de Wal

Ontvangst precies op tijd in een mooie ruime moderne salon. Kapsters die hun vak verstaan. Uitgebreide wassing van je haar. Duidelijke uitleg. Knippen. Drogen stylen. Overal wordt de tijd voor genomen. Extreem tevreden!

13-09-2022

Michelle Ivak

Fijne krullenkapper!

02-09-2022

Marret Dundas-Visser

Fijne salon, jonge kapsters die meedenken.

16-08-2022

image-description
Contact

Heb je vragen of wil je met ons in contact komen? Vul dan ons contactformulier in!

"*" geeft vereiste velden aan